Merjetek fénnyel álmodni!

Cikkek

Többször írtunk már arról, hogy az esküvők tökéletes megvilágítása alapvető része a dekornak, az esküvői tervezés során mégis gyakran háttérbe kerül. A dekoráció, mint tág kategória alatt leginkább a virágokat, szalvétákat, apró dekorelemeket, az asztalok díszítettségét, valamint a helyszínt önmagában értjük. Nem is gondolnánk, mekkora hatást tudunk elérni egy jól bevilágított helyszínnel, amely nem csak a buliban szórakozó vendégek hangulatát fokozza, hanem hozzájárul ahhoz, hogy az ifjú párról készült képek is különleges hangulatot árasszanak. Egy jó fotós és az egyedi fénydekoráció csodákra képes bármely helyszín esetén.

Fotó: Jewel photo


Az elmúlt években szerencsére olyan tendenciát lehet a piacon látni, amely arra enged következtetni, hogy mégis egyre többen ismerik fel a tökéletesen megválasztott fény fontosságát. A divattrendeket követve rengeteg újabb ötlet, fotó és vélemény kerül fel a világhálóra is, amely azt hirdeti, hogy IGEN! mi is világítunk és az eredmény mesés.


Nektek csak megálmodni kell, mi megalkotjuk.


Hogyan zajlik a fénydekorációval kapcsolatos álmotok megvalósítása?

0) kezdjetek el álmodni 🙂
1) vegyétek fel velünk a kapcsolatot (telefonon, emailben, facebookon)
2) találkozzunk személyesen, akár a helyszínen is
3) mi elkészítjük nektek az árajánlatot (személyre szabottan, tételes árakkal)
4) pontosítunk, szerződést kötünk
5) a Nagy Napon nektek már csak gyönyörködni kell a megvalósult álmotokban

Keresőszavak: esküvői dekor, esküvői díszítés, esküvői kellékek, esküvői terem dekoráció, fényfüggöny esküvőre, kültéri fényeffekt, dekoráció ötletek, esküvő a szabadban, esküvő szervezése, esküvői díszítés árak, esküvő tervezés, esküvői teremdekoráció