Rendezvényen falszínezés súroló fénnyel

Cikkek

Rendezvényeken vagy esküvőkön a fal mellé, a fal tövébe elhelyezett lámpák, a fényükkel megsúrolják a falat, vagy a földet. A lámpák a földön vannak, nincsenek látómezőben. Ideális kicsi és nagy bulikra, esküvőkre, szilveszterre, szülinapokra, baráti összejövetelre dekorációs világításnak. Elegáns, stílusos és egyedi esküvői dekoráció kivitelezhető segítségével. Fontos, hogy a világítás segítse az épület, terem adottságainak (oszlopok, sarkok…) és egyéb dekorációs elemek érvényesülését (ha van). Amellett, hogy kellő fényerőt, láthatóságot, plasztikusságot teremt, kiemeli a terem lényeges pontjait.

Egy erős fényű  fénysugarat kibocsájtani képes effekt lámpa. A LED-es lámpa beállítható automatikus fényjátékra, amelyben az egyes színek egymás után gyulladnak fel, izgalmas és szép képi megjelenést nyújtva ezzel a rendezvényhez. Programozható nem minden esetben kell hozzá vezérlő pult. Vezérlőpulttal DMX vezérlővel vezérelhető, ezzel lehetőség nyílik ritmusra – zenére -történő effektezésre.

Az áramot minden lámpához oda kell vezetni, ezzel számolni kell az elhelyezésnél, és látványilag is, mert a fal tövében a lámpákig kábel, vagy kábelek lesznek elhelyezve. A kábellel az ajtóknál, vagy járásoknál vagy kábelcsatornával, taposócsatornával, vagy leragasztva tudunk átmenni a másik oldalra, de az ajtót követve fölfelé az ajtó tokot megkerülve is lehetséges. (utóbbi megoldás nem esztétikus)

Hol mutat jól? Hova érdemes telepíteni a lámpákat?

Egybefüggő falfelület, és pl. 2,5-3m-ként egy lámpa, a sarkokba, sarok világítására szinte mindig szoktunk rakni, ablakok közé, vagy akár ablakba, ablak alá, ha nincs sokat nyitogatva az ablak (a függöny is jól mutathat megvilágítva) ha van a falon kiemelkedés, oszlopszerű, és ha abból több van, akkor azokat egységesen mindegyiket érdemes megvilágítani – ha a mozgástérben van oszlop, az azért nem szerencsés, mert be kell kábelezni hozzá, és elbotolhatnak a vendégek, még ha leragasztjuk a kábeleket, vagy kábelcsatornát használunk akkor is. Ha mégis úgy döntünk, hogy oszlopot világítunk, akkor érdemes több legalább 3 oldalról, oszloponként, hogy ne csak az egyik fele legyen kiemelve.

party hangosítás, Led füzérek, Led sorok, Vizuáltechnikai szolgáltatások, esküvői vetítéstechnika, Izzós füzérek, Izzó sorok, Esküvői party, DJ és zenekar hangulat világítás, Led függönyök, Fénytechnika dekoráció lampionok, falszínezés, fény falsúrlás, Motívumok, logók világítása, Terem, sátor, szabadtéri esküvő térvilágítás füzérrel,
A szabadtéren tartott rendezvények háttér világitásául, és egyben csodálatos dekorációként szolgáló lámpák elvarázsolják, megfestik az épületet és a teret.

Keresőszavak: esküvő, rendezvény, eljegyzés, világítás, dekoráció, esküvői dekoráció, esküvői világítás, rendezvény, rendezvény világítás, esküvő szervezés, esküvői programok, dekor, dekor világítás, szervezés, esküvők, lakodalom hangosítás, bérbeadás, kiegészítő, lakodalomra programok, esküvő dekorációs lámpák, esküvői rendezvény, sátras esküvők, rendezvénytechnika, szervezés, lakodalom díszítés, dekoráció lakodalomra, lagzis hangulatvilágítás, party zenekarok hangulatvilágítása, teremdekoráció, hangulat fény, esküvő dekorációs fény, lámpák kiegészítők esküvőre, igényes esküvők lakodalmak, elit, catering világítás, dekoration, esküvői zene szolgáltatás, falvilágítás, bál, zenekari fényeffekt, olcsó rendezvény technika, kiegészítő, lakodalomra programok, esküvő dekorációs lámpák, esküvői rendezvény, rendezvénytechnika,