Házasságkötés télen- miért jó?

Cikkek

Bár szerencsére már csak alig egy hónapig tart a tél, ha valaki mégis téli esküvőben gondolkodik, itt találhat néhány ötletet, miért is jó télen házasodni?


– Szabad időpontot sokkal könnyebben találtok mind az anyakönyv vezetőnél, mind pedig a helyszíneken. Nem szükséges túl sok előzetes egyeztetés a helyszínekkel, hiszen ahogy azt egy korábbi cikkünkben is írtuk, az esküvők majdnem 90%-a nyári hónapokban zajlik. Általában ezekre akár egy, extrémebb esetekben két évvel korábban is érdemes helyszínt foglalni. Ezzel szemben egy téli esküvő nem igényel ilyen mértékű előzetes egyeztetést. http://alltechnics.hu/2019/02/04/egy-kis-statisztika/

– Nem folyik el a smink a fotózásotok alatt. Fázni nem olyan feltűnő, mint izzadni 🙂 A ruhátok sokkal izgalmasabbá válik egy-egy kiegészítő kapcsán. Boleró, bunda, és a határ a csillagos ég.

– Szinte minden vendégetek rá fog érni, hiszen ilyenkor kevesebben nyaralnak.

Már a meghívók és a dekorációk is lehetnek rendhagyóak. A téli motívumok -hópehely, csillagok, az ezüst és arany színek – mind a téli ünnepkör hangulatát idézik.

A dekoratőrötök hálás lesz, hogy végre téli esküvőre tervezhet díszeket. Bár a virágok ilyenkor drágábbak, de az örökzöldek, a meleg árnyalatú textilek mind számtalan variációs lehetőséget biztosítanak.

Mi kerül a fotóalbumba?
A téli tájat nemcsak a nyirkos, barna füves területek és kopasz fák jelentik, hanem zúgó fenyvesek, gerendaházak és tűz a kandallóban.

A fényképésznek kicsit nagyobb kihívás egy téli esküvő, hiszen a fények nem mindig neki kedveznek, de legfeljebb kevesebb kép készül a szabadban. Keressetek inkább több helyszínt a beltéri fotózásra, azzal jobban variálhat a fotós. Fogadjatok fénytechnikával foglalkozó céget, aki a legmegfelelőbb fényeket varázsolja nektek a helyszínre. Így valóban mesés képek születnek majd.

Forrás: stylishwife.com

A helyszínválasztás során inkább vidéki helyszínek jöhetnek szóba ilyenkor, ahol a téli táj még érintetlen. Lovas panziók, kastélyszállók közül válasszatok, így akár a vendégek elszállásolása is megoldható helyben.

Ha az időjárás kegyes hozzátok és még a hópelyhek is szállingózni kezdenek, akkor biztosak lehettek benne: ez a Ti napotok!

keresőszavak:
Keresőszavak: esküvő, rendezvény, eljegyzés, világítás, dekoráció, esküvői dekoráció, esküvői világítás, rendezvény, rendezvény világítás, esküvő szervezés, esküvői programok, dekor, dekorvilágítás, szervezés, esküvők, lakodalom hangosítás, bérbeadás, kiegészítő, lakodalomra programok, esküvő dekorációs lámpák, esküvői rendezvény, sátras esküvők, rendezvénytechnika, szervezés, lakodalom díszítés, dekoráció lakodalomra, lagzis hangulatvilágítás, party zenekarok hangulatvilágítása, teremdekoráció, hangulat fény, esküvő dekorációs fény, lámpák kiegészítők esküvőre, igényes esküvők lakodalmak, elit, catering világítás, esküvői zene szolgáltatás, falvilágítás, bál, zenekari fényeffekt, olcsó rendezvény technika, kiegészítő, lakodalomra programok, esküvő dekorációs lámpák, esküvői rendezvény, rendezvénytechnika