LED szalag, LEDcsík dekorációs világítás

Cikkek

A fénytechnikában lassan teljesen átveszik a LED-del szerelt fényforrások a hagyományos izzós lámpák helyét. A LED előnye: minimális hőtermelés, sokkal kevesebb áram fogyasztás, valamint a színek variációi, amitől rendezvény színvilágának megfelelően működtethetőek. Egy jól megválasztott szín, az egység, a tökéletes harmónia kulcsa. RGB LED szalagok segítségével sokszínű, hangulatos dekoráció készíthető bármely eseményhez kapcsolódóan, legyen az egy céges esemény, egy koncert háttér, vagy egy esküvő.

LED szalagok led csíkok rendezvény színvilágának megfelelően működtethetőek.

LED szalag, led csík felhasználása: Rejtett világításnak, lépcsők, útvonalak kihangsúlyozására, párkányokon, járdák szegélyein de elhelyezhető asztalokon asztalszoknya színezéshez, bútorvilágításként, vagy bárpultok megvilágítására.

Felhasználási módok, LED szalag díszítés lehetőségei:

A helyszíni akadályok sem jelentenek problémát számunkra: akár sátrat, szabadtéri elemeket, egy éttermet, vagy csak egy bárpultot, vagy egy kastélyt szeretnék LED szalaggal díszíteni, találunk a kivitelezésre megoldást. A rendezvényhez a fénydekoráció egyszeri telepítésén – bontásán kívül, a rendezvényhelyszíneknek lehetősége van az installáció megvásárlására is. Legyen rendhagyó az ünnep egyedi fénydekorációinkkal!

További fénydekorációs ötletek, inspirációk: Galéria

keresőszavak: led, led szalag, dekorvilágítás, fénytechnika, esküvő, ledcsík, dekoráció, rendezvény, színes ledvilágítás, hangulatvilágítás, céges rendezvény, koncert, színpad világítás, lépcsők, útvonalak megvilágítása