Tündér fények

Cikkek

Ha mostanában vetettél egy pillantást a Pinterest esküvői tematikájú képgyűjteményének bármelyikére, biztosan szembe jött veled millió olyan fotó, amely meleg vagy hideg fényű led füzérekkel (angolul fairy lights- kb. tündér fények) díszített termeket, rendezvény helyszíneket ábrázolt.

Talán mindenki emlékszik arra, hogy ezek a füzérek régebben hagyományosan karácsonyi dekorációk szerves részét képezték. Manapság azonban már kerti bulik, esküvők és születésnapok elengedhetetlen fénydekorációs elemének számítanak.

A legjobb tulajdonsága ezeknek a fényforrásoknak a sok- sok előny mellett az, hogy mind beltéren, mind pedig kültéren nagyon jól mutatnak, és a dekoráció területén olyan kreatív megoldásokat ki lehet belőlük hozni, amiknek tényleg csak a képzelőerőnk szab gátat.

A led füzérek azon túl, hogy önmagukban elég semmitmondók, mégis nagyon finom és kellemes fényt árasztanak a felfüggesztésük helyétől függetlenül. Amikor a füzéreket egyéb dekor elemekkel kombináljuk, legyen az esküvői dekor vagy rendezvény dekoráció, akkor érhetjük el igazán a WOW hatást. Igazán kreatív, egyedi és megismételhetetlen eredményt tudunk létrehozni a segítségükkel.

Az egyik legkedvesebb megoldásunk az, amikor a mennyezetre helyezzük fel ezeket a füzéreket. Az események résztvevőinek elmondása alapján amikor belépnek egy ilyen elemekkel fénydekorált helyiségbe, azonnal úgy érzik, hogy egy tündérmesébe cseppentek. Nincs még egy ahhoz fogható mágikus hatás, mint amit a led füzérek fénye ébreszt a vendégekben.

A led füzéreket azokra a rendezvényekre is előszeretettel szoktuk ajánlani, amelyek fő témája a visszafogottan elegáns stílus. Fényerő szabályozóval akár az egész teret beragyogják, vagy éppen kellemes félhomályt varázsolnak.

Végtére is mindegy, hogy egy vacsoráról, egy kellemes baráti beszélgetésről vagy az első táncról legyen szó a Nagy Napon, a led fényfüzérek ámulatba ejtenek mindenkit.

keresőszavak: led, led szalag, dekorvilágítás, fénytechnika, esküvő, ledcsík, ledfüzér, kültéri fény, beltéri fény, dekoráció, rendezvény, színes ledvilágítás, hangulatvilágítás, céges rendezvény, koncert, színpad világítás, lépcsők, útvonalak megvilágítása