Szolgáltatásaink rendezvényekre

Több éves szakmai tapasztalatunkkal szívesen segítünk a legkülönbözőbb fénydekorációs elemek megtervezésében, kivitelezésében, legyen szó protokoll eseményről, motivációs előadásról, épületavatásról, vállalati rendezvényről, családi napról, élményprogramokról, falunapról, évzáró rendezvényekről és vacsorákról, vagy éppen családi összejövetelekről.

Célunk, hogy minden elképzelés életre keljen. Számunkra az alaposság nem csupán egy egyszerű fogalom. Hisszük, hogy minden ügyfelünk  igényére külön-külön összpontosítva egyedi megoldásokat tudunk találni.  A helyszíni akadályok sem jelentenek problémát számunkra: akár sátorban, szabadtéren, étteremben, vagy egy kastélyban szeretnék a rendezvényt megtartani, mi mindenhol ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást nyújtjuk Önöknek.

A rendezvényeket a legfelkapottabb nemzetközi trendekkel és saját, újszerű rendezvénytechnikai ötleteinkkel fűszerezett dekorációval tesszük felejthetetlen élménnyé. Nem ijedünk meg semmilyen elképzeléstől, úgyhogy tessék szabadon engedni a fantáziát, és nagyot álmodni! Legyen rendhagyó az ünnep egyedi fénydekorációinkkal!

Lampionok

A papír lampionok dekorációként, vagy izzóval, világítással szerelve is kedvelt dekorációs elemek. A különböző eseményeken 10, 25, és 40 cm átmérőjű lampionokat használunk. Megvilágításukhoz egy 5 m hosszú fehér kábelen lévő foglalatot alkalmazunk, ezt kötjük hozzá a tartószerkezethez (gerenda, fa stb). Általában 25W meleg fehér valamint színes izzóval szereljük, de lehetőség van led-es színes izzóval is kivitelezni a megvilágítását. Ennek nagy előnye, hogy változtatható a színe.

Izzós fényfüzér

A füzéreket általában két pont között kifeszítve használjuk- hagyományos (meleg) fehér, vagy színes izzóval, kérésre változtatható színű led világítással szereljük. A fénysorok 10 és 20 m hosszúságúak, amelyeket bel- és kültérre egyaránt ajánljuk.

Led fényfüzér 

A füzéreket szintén két pont között kifeszítve használjuk, esetenként oszlopra, fára feltekerve is készítünk installációkat. 10m hosszúságú, és 8-10W teljesítményű füzérekkel dolgozunk, amelyek meleg és hideg fehér led színekben elérhetőek.

Led függöny

A led függönyt legtöbbször a főasztal mögött háttérként használjuk, általa lesz ez a helyszínen a legszembetűnőbb felület. Mérete: 6×3 m fehér színű, vagy 1,2×1,5 m hideg fehér színű. Kombinálható fényáteresztő, és fehér háttérfüggönnyel is.

Led szalag, led csík

LED szalagokat alkalmazhatunk akár fő világításként, vagy dekorációként. Pár cm-es távolságból már teljesen homogén fényt vetít a megvilágított felületre, így alkalmas egybefüggő vonalvilágító rendszerek kiépítésére. Különféle színekben elérhető, valamint az RGB technológiának köszönhetően bármilyen színt és különleges fényhatásokat is produkálhatunk vele. Felhasználás: Rejtett világításnak (stukkók), lépcsők kihangsúlyozására egyaránt alkalmasak, útvonalak kihangsúlyozására, de  bútorvilágításként, bárpultok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek dekorációjaként is alkalmazható. 

ledszalag, ledcsík

Logók, motívumok, monogramok világítása

Rendelkezünk olyan speciális lámpákkal, amelyekben gobót lehet elhelyezni. Ezek segítségével akár monogramokat, és motívumokat is lehet a falra világítani. (Gobó: pár centiméter nagyságú fém lap, amiből kivágják a kért motívumot, ezen világít át a lámpa. Ennek legyártása 1-2 hét.) Analóg, valamint robotlámpás gobó vetítéssel is foglalkozunk. A robotlámpák előnye nem csak abban rejlik, hogy vezérlőpulttal színezhetőek menet közben, hanem hogy mozgásra is képesek. Az analóg lámpát pénztárcabarát megoldásként javasoljuk.

Fénycsóva, led-es falszínezés falvilágítás, tereptárgy (pl.: fa színezés)

A fénycsóva, illetve a fénydekorációs színezés oszlop vagy fali sáv világítás esetén a lámpákat a fal, vagy oszlop tövébe úgy helyezzük el, hogy súrolja a falat a fény csóvája. A fejlett led technológiának köszönhetően ezt bármilyen színben  kivitelezzük megrendelőink egyedi igényei szerint. Amennyiben a lámpák vezérlővel össze vannak kötve, úgy a program közben számtalan lehetőséget kihasználhatunk, például színváltás, színátúszás, fényerő csökkentés/növelés, vagy villogás.

Robotlámpás fénydekorációs világítás

A robotlámpás fénydekorációs világítás nagy előnye, hogy a fény általa mozgásra képes. Rengeteg gyári gobó (motívum) található a lámpában, amik akár meg is színezhetőek. Amennyiben a lámpák vezérlővel vannak összekötve, úgy a program közben számtalan lehetőséget kihasználhatunk: mozgás, színváltás, gobó váltás, fényerő csökkentés/növelés, vagy villogás.

Reflektoros tér, rendezvénysátor világítás

A szabadtéren és rendezvénysátorban is alkalmazható led-es reflektorok meleg fehér fénnyel ragyogják be a teret. Fényerejük nem állítható, statikus erős fényt sugároznak.

Terem, sátor, szabadtéri esemény térvilágítása színező lámpákkal

Úgynevezett LEDPAR lámpákkal oldjuk meg a színezést, amelyeket nagy belmagasságú termekbe ajánlunk elsősorban azért, mert így homogénebb és egyenletesebb felületet kapunk. A lámpákat vezérlőpultról irányítjuk, így változtatható annak színe és fényereje.

Party világítás tánctérre, zenekarhoz és DJ-hez

A hangulat- és fénydekoráció party világítással együtt vitathatatlanul hangulatfokozó hatású és remekül oldja a gátlásokat. A vendégek hamarabb hagyják el az asztalokat, és mennek a tánctérre. Fények kísérik a rendezvény eseményeit, és a zenekart vagy dj-t is színes környezetbe varázsolják. A mai kor kívánalmainak megfelelő, világszínvonalú koncerteken is használatos hagyományos analóg lámpákkal, valamint intelligens és robotlámpákat ajánljuk a partyk, és rendezvények világításához.

A technikus

Bár nem minden esetben szükséges a technikusi jelenlét,rengeteg olyan feladat adódhat egy  rendezvényen, ami miatt mégis érdemes egy szakemberrel a helyszínen is együttműködni. Amennyiben  vezérléssel ellátott lámpák, vetítés, hangosítás szerepel a repertoárban, esetleg ha a készülékek olyan térben vannak elhelyezve, ahol a vendégek hozzáférnek és elmozdíthatják a beállított képet, vagy akár az időjárásnak kitett készülékekre kell felügyelnie- jó ha egy technikus is jelen van.

 

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Keresőszavak: céges rendezvény, esküvő, eljegyzés, világítás, dekoráció, esküvői dekoráció, esküvői világítás, rendezvény, rendezvény világítás, esküvő szervezés, esküvői programok, dekor, dekor világítás, szervezés, esküvők, lakodalom hangosítás, bérbeadás, kiegészítő, céges csapatépítő programok, családi nap, sátras rendezvény, dekoráció esküvő, esküvő 2019, esküvő olcsón, esküvői dekor, színpad világítás, esküvői díszítés, esküvői kellékek, disco fények, esküvői terem dekoráció, esküvők 2019, rendezvényterem, fényfüggöny, esküvőre, hangfal, hangosítás, hangtechnika, kültéri lézer fényeffekt, projektoros vetítés, vászon, menyasszonyi, olcsó esküvő, fények, kültéri rendezvény, kültéri esküvő, sátorban, programok budapest, rendezvényszervező, sátras, világítástechnika, fénytechnika, rendezvény világítás, céges karácsony ötletek, családi nap program, dekoráció ötletek, eladó menyasszonyi ruha, esküvő a szabadban, rendezvények a szabadban, esküvő szervezése, esküvöi dekoráció, esküvői díszítés árak, terem díszítés, esküvői dekor, esküvői teremdekoráció, esküvőre, fényfüzér esküvőre, főasztal díszítés, színek, asztaldísz, teremdísz, izzó, izzós, ledes, különleges teremdekoráció, girlandok, hangtechnika, kis esküvő helyszín, rendezvényhelyszín, menyasszonyi, olcsó esküvői dekoráció, rogramok hétvégére, rendezvényszervező iroda, tanterem díszítési ötletek, vintage esküvő, céges karácsonyi parti ötletek, családi nap programok, dekoráció rendelés, led disco, esküvő ára, Esküvő technika, esküvői dekoráció ár, esküvői díszítés ötletek, esküvői dísz házilag, esküvői teremdíszítés, esküvőre, fénytechnika, rendezvénytechnika bérlés, lampion, világító lampionok, színes világítás, koncert, koncert technika, koncert világítás, mozi, vetítés, lakodalmi dekoráció, prezentáció, színpad, sátor, menyasszonyi terem díszítés, rendezvényszervező, téli esküvő, vintage esküvő dekoráció, céges karácsonyi party, családi programok, dekorációk esküvőre, esküvő árak, esküvő technika, esküvői dekoráció ára, esküvői díszlet, esküvői vacsora árak, esküvőre dekoráció, fénytechnika bérlés, koncertek, lakodalom, ötletek esküvőre, rusztikus dekoráció, téli esküvő helyszín, izzós füzér, füzérek, girland, dekoráció, bababarát esküvő, bababarát rendezvények, céges karácsonyi vacsora, csapatépítő, dekorációs, esküvő asztaldekoráció, esküvői dekoráció árak, esküvői dj, esküvői videó, esküvőre dj, fesztiválok, konferencia, lámpa, templom díszítése esküvőre, budapest programok, céges karácsonyi vacsora helyszín, csapatépítő helyszínek, dekorációs ötletek rendezvényre, esküvő dekor.