Szolgáltatásaink esküvőkre

Hisszük, hogy az esküvői dekoráció egyik legfontosabb eleme a tökéletesen megválasztott fénytechnika. Az egyedi fénydekorációs megoldások meghatározzák az esküvő hangulatát is, legyen szó vintage, hagyományos vagy éppen extravagáns menyegzőről. Különleges fényfüzérek, led-es fényfüggönyök és lampionok könnyen varázsolják az egyszerű teret az ifjú pár legszebb napjának helyszínévé.

Sátorban, szabadtéren, étteremben, kastélyban, kertben, fák árnyékában, egy eldugott templomban egyaránt egyedi és költséghatékony fénydekorációval tesszük megrendelőink, az ifjú pár és vendégeik élményét felejthetetlenné. Célunk, hogy ügyfeleink egyedi kívánságait saját fénytechnikai ötleteinkkel összehangoltan kivitelezzük. ezáltal az élmény egyedi és megismételhetetlen lehessen.

Nem ijedünk meg semmilyen elképzeléstől, úgyhogy tessék szabadon engedni a fantáziát, és nagyot álmodni! Legyen rendhagyó az ünnep egyedi fénydekorációs megoldásainkkal!

Lampionok

A papír lampionok dekorációként, vagy izzóval, világítással szerelve is kedvelt esküvői dekorációs elemek. 10, 25, és 40 cm átmérőjű lampionokat használunk. Megvilágításukhoz egy 5 m hosszú fehér kábelen lévő foglalatot alkalmazunk, ezt kötjük hozzá a tartószerkezethez (gerenda, fa stb). Általában 25W meleg fehér valamint színes izzóval szereljük, de lehetőség van led-es színes izzóval is kivitelezni a megvilágítását. Ennek nagy előnye, hogy változtatható a színe.

Izzós fényfüzér

A füzéreket általában két pont között kifeszítve használjuk- hagyományos (meleg) fehér, vagy színes izzóval, kérésre változtatható színű led világítással szereljük. A fénysorok 10 és 20 m hosszúságúak, amelyeket bel- és kültérre egyaránt ajánljuk.

Led fényfüzér 

A füzéreket szintén két pont között kifeszítve használjuk, esetenként oszlopra, fára feltekerve is készítünk installációkat. 10m hosszúságú, és 8-10W teljesítményű füzérekkel dolgozunk, amelyek meleg és hideg fehér színekben elérhetőek.

Led függöny

A led függönyt legtöbbször a főasztal mögött háttérként használjuk, általa lesz ez az esküvőkön a legszembetűnőbb felület. Mérete: 6×3 m fehér színű, vagy 1,2×1,5 m hideg fehér színű. Kombinálható fényáteresztő, és fehér háttérfüggönnyel is.

Led szalag, led csík

LED szalagokat alkalmazhatunk akár fő világításként, vagy dekorációként. Pár cm-es távolságból már teljesen homogén fényt vetít a megvilágított felületre, így alkalmas egybefüggő vonalvilágító rendszerek kiépítésére. Különféle színekben elérhető, valamint az RGB technológiának köszönhetően bármilyen színt és különleges fényhatásokat is produkálhatunk vele. Felhasználás: Rejtett világításnak (stukkók), lépcsők kihangsúlyozására egyaránt alkalmasak, útvonalak kihangsúlyozására, de  bútorvilágításként, bárpultok, szórakozóhelyek, rendezvényhelyszínek dekorációjaként is alkalmazható. 

ledszalag, ledcsík

Logók, motívumok, monogramok világítása

Rendelkezünk olyan speciális lámpákkal, amelyekben gobót lehet elhelyezni. Ezek segítségével akár monogramokat, és motívumokat is lehet a falra világítani. (Gobó: pár centiméter nagyságú fém lap, amiből kivágják a kért motívumot, ezen világít át a lámpa. Ennek legyártása 1-2 hét.) Analóg, valamint robotlámpás gobó vetítéssel is foglalkozunk. A robotlámpák előnye nem csak abban rejlik, hogy vezérlőpulttal színezhetőek menet közben,hanem hogy mozgásra is képesek. Az analóg lámpát pénztárcabarát megoldásként javasoljuk.

Fénycsóva, led-es falszínezés falvilágítás, tereptárgy (pl.: fa színezés)

A fénycsóva, illetve a fénydekorációs színezés oszlop vagy fali sáv világítás esetén a lámpákat a fal, vagy oszlop tövébe úgy helyezzük el, hogy súrolja a falat a fény csóvája. A fejlett led technológiának köszönhetően ezt bármilyen színben  kivitelezzük megrendelőink egyedi igényei szerint. Amennyiben a lámpák vezérlővel össze vannak kötve, úgy a program közben számtalan lehetőséget kihasználhatunk, például színváltás, színátúszás, fényerő csökkentés/növelés, vagy villogás.

Robotlámpás dekorációs világítás

A robotlámpás dekorációs világítás nagy előnye, hogy a fény általa mozgásra képes. Rengeteg gyári gobó (motívum) található a lámpában, amik akár meg is színezhetőek. Amennyiben a lámpák vezérlővel vannak összekötve, úgy a program közben számtalan lehetőséget kihasználhatunk: mozgás, színváltás, gobó váltás, fényerő csökkentés/növelés, vagy villogás.

Zenekarok és esküvői DJ hangosításán kívül érdemes elgondolkodni a party világításon is. Hangulatot fokoz, feszültséget old, mivel színeket és mozgást visz tánctérre. A zenekar megvilágításával koncert hangulat idézhető elő.

Reflektoros tér, rendezvénysátor világítás

A szabadtéren és esküvői sátorban is alkalmazható led-es reflektorok meleg fehér fénnyel ragyogják be a teret. Fényerejük nem állítható, statikus erős fényt sugároznak.

Terem, sátor, szabadtéri esküvő térvilágítása színező lámpákkal

Úgynevezett LEDPAR lámpákkal oldjuk meg a színezést, amelyeket nagy belmagasságú termekbe ajánlunk elsősorban azért, mert így homogénebb és egyenletesebb felületet kapunk. A lámpákat vezérlőpultról irányítjuk, így változtatható annak színe és fényereje.

Party világítás tánctérre, esküvői zenekarhoz, és DJ-hez

A hangulat- és fénydekorációs megoldások party világítással együtt vitathatatlanul hangulatfokozó hatású és remekül oldja a gátlásokat. A vendégek hamarabb hagyják el az asztalokat, és mennek a tánctérre. Fények kísérik az esküvő eseményeit, és a zenekart vagy dj-t is színes környezetbe varázsolják. A mai kor kívánalmainak megfelelő, világszínvonalú koncerteken is használatos hagyományos analóg lámpákkal, valamint intelligens és robotlámpákat ajánljuk a partyk, és esküvők világításához.

A technikus

Bár nem minden esetben szükséges a technikusi jelenlét,rengeteg olyan feladat adódhat egy esküvőn illetve rendezvényen, ami miatt mégis érdemes egy szakemberrel a helyszínen is együttműködni . Amennyiben  vezérléssel ellátott lámpák, vetítés, hangosítás szerepel a repertoárban, esetleg ha a készülékek olyan térben vannak elhelyezve, ahol a vendégek hozzáférnek és elmozdíthatják a beállított képet, vagy akár az időjárásnak kitett készülékekre kell felügyelnie- jó ha egy technikus is jelen van.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Keresőszavak: céges rendezvény, esküvő, eljegyzés, világítás, dekoráció, esküvői dekoráció, esküvői világítás, rendezvény, rendezvény világítás, esküvő szervezés, esküvői programok, dekor, dekor világítás, szervezés, esküvők, lakodalom hangosítás, bérbeadás, kiegészítő, céges csapatépítő programok, családi nap, sátras rendezvény, dekoráció esküvő, esküvő 2019, esküvő olcsón, esküvői dekor, színpad világítás, esküvői díszítés, esküvői kellékek, disco fények, esküvői terem dekoráció, esküvők 2019, rendezvényterem, fényfüggöny, esküvőre, hangfal, hangosítás, hangtechnika, kültéri lézer fényeffekt, projektoros vetítés, vászon, menyasszonyi, olcsó esküvő, fények, kültéri rendezvény, kültéri esküvő, sátorban, programok budapest, rendezvényszervező, sátras, világítástechnika, fénytechnika, rendezvény világítás, céges karácsony ötletek, családi nap program, dekoráció ötletek, eladó menyasszonyi ruha, esküvő a szabadban, rendezvények a szabadban, esküvő szervezése, esküvöi dekoráció, esküvői díszítés árak, terem díszítés, esküvői dekor, esküvői teremdekoráció, esküvőre, fényfüzér esküvőre, főasztal díszítés, színek, asztaldísz, teremdísz, izzó, izzós, ledes, különleges teremdekoráció, girlandok, hangtechnika, kis esküvő helyszín, rendezvényhelyszín, menyasszonyi, olcsó esküvői dekoráció, rogramok hétvégére, rendezvényszervező iroda, tanterem díszítési ötletek, vintage esküvő, céges karácsonyi parti ötletek, családi nap programok, dekoráció rendelés, led disco, esküvő ára, Esküvő technika, esküvői dekoráció ár, esküvői díszítés ötletek, esküvői dísz házilag, esküvői teremdíszítés, esküvőre, fénytechnika, rendezvénytechnika bérlés, lampion, világító lampionok, színes világítás, koncert, koncert technika, koncert világítás, mozi, vetítés, lakodalmi dekoráció, prezentáció, színpad, sátor, menyasszonyi terem díszítés, rendezvényszervező, téli esküvő, vintage esküvő dekoráció, céges karácsonyi party, családi programok, dekorációk esküvőre, esküvő árak, esküvő technika, esküvői dekoráció ára, esküvői díszlet, esküvői vacsora árak, esküvőre dekoráció, fénytechnika bérlés, koncertek, lakodalom, ötletek esküvőre, rusztikus dekoráció, téli esküvő helyszín, izzós füzér, füzérek, girland, dekoráció, bababarát esküvő, bababarát rendezvények, céges karácsonyi vacsora, csapatépítő, dekorációs, esküvő asztaldekoráció, esküvői dekoráció árak, esküvői dj, esküvői videó, esküvőre dj, fesztiválok, konferencia, lámpa, templom díszítése esküvőre, budapest programok, céges karácsonyi vacsora helyszín, csapatépítő helyszínek, dekorációs ötletek rendezvényre, esküvő dekor.